Help Kinderboerderij Rosorum blijven bestaan.

Sponsor een dier

Een aantal dieren op kinderboerderij Rosorum in Zevenaar kunnen worden gesponsord. Het bedrag dat de kinderboerderij hiervoor ontvangt is een bijdrage in de verzorging en het voer van de dieren. Afgelopen jaren hebben al best veel ouders en kinderen van deze gelegenheid gebruik gemaakt. Diersponsoring is een fijne mogelijkheid om kinderen, die zelf geen dier kunnen houden bijvoorbeeld vanwege hun gezondheid of ruimtegebrek thuis, toch de mogelijkheid te geven een band met een konijn, cavia of geit op te bouwen.

Natuurlijk kunnen ouders, opa en oma’s hun kind of kleinkind ook gewoon verrassen met een sponsordier. Kinderen kunnen ook zelf een dier sponsoren, maar ze moeten dan wel eerst overleggen met hun ouders. De bijdrage voor een dier geldt van oktober t/m september. De bijdrage is afhankelijk van de grootte van het dier.

Iedere sponsor ontvangt een mooie sponsorkaart met foto’s van het gekozen dier.

In de loop van het jaar volgen een aantal foto’s en korte berichtjes hoe het met het sponsordier gaat.

Hoe kan een dier gesponsord worden?

Natuurlijk moet eerst een dier gekozen worden. Dat kan door een bezoekje te brengen aan de kinderboerderij en daar een dier uit te kiezen. Ook op de website onder het kopje dieren zijn de sponsordieren terug te vinden. De dieren vinden het altijd leuk om bezoek te krijgen en ieder is van harte welkom op de kinderboerderij Rosorum, Methen 2b in Zevenaar. De medewerkers helpen u graag met de keuze.

Een bezoekje aan de dieren op de kinderboerderij voor de echte kennismaking met het dierenvriendje is natuurlijk wel gewenst. De kinderboerderij is heel blij met deze vorm van ondersteuning met name omdat op deze wijze voor veel kinderen een bijzondere band kan worden opgebouwd.

De bijdrage voor de periode van oktober 2017 t/m september 2018 bedraagt:

Waterdieren, kleine hoenders,duiven, eenden en wandelende takken €15
Grote Hoeders (pauw) €20
Cavia’s en konijnen €20
Kleine dieren (dwerggeiten) €35
Grote dieren (geit, schaap, ezel en pony) €50

Wilt u ook een dier sponsoren?

Vul dan het sponsorfomulier in.