Steun de kinderboerderij!

De Kinderboerderij kan niet bestaan zonder de steun van U en dat kan op heel veel verschillende manieren. Uw steun kan zowel financieel zijn als ook door uw inzet als vrijwilliger.

Wij krijgen een kleine subsidie van de gemeente voor de voerkosten van de dieren en we hoeven geen huur te betalen voor het terrein aan de gemeente. Alle andere kosten, zoals het onderhoud aan de gebouwen, de kosten voor de medewerkers, de dierenarts en ga zo maar door moeten we zelf opbrengen.

We krijgen de begroting nu nog niet sluitend: er moeten dus meer opbrengsten komen en daar werken we hard aan. Als we nieuwe dingen willen, zoals de prachtige speeltoestellen, zoeken we daar een sponsor voor. Jantje Beton, Baston Wonen, RABO Bank en andere fondsen, iedereen wordt aangeschreven. Voor de nieuwe konijnenhokken hebben we van de  Schilderspoort school een leuk bedrag gekregen en we vragen nu aan Unive of zij dat bedrag willen aanvullen.

Overigens: de bestuursleden krijgen geen vergoeding van welke aard dan ook!

We zetten de verschillende manieren waarop u ons financieel kunt steunen hieronder op een rij:

Geld overmaken

U kunt ons geld geven door eenmalig of jaarlijks een bedrag over te maken op onze rekening o.v.v. donatie kinderboerderij

Hier vind u onze bankgegevens

Rekeningnummer: 327970987
IBAN: NL02RABO0327970987
BIC: RABONL2U
Banknaam: RABOBANK GROEP

Via SupportActie

supportactielogo U kunt deelnemen aan onze supportactie: dat is een loterij waarbij het grootste deel van de opbrengst naar de kinderboerderij gaat.
Klik hier voor meer info >

Sponsor een dier

U kunt een dier sponsoren: de sponsorbedragen zijn afhankelijk van welk dier u kiest. 

Meer info >

Sponsor ons of adverteer

Heeft u bedrijf en wilt u ons sponsoren en steunen kijk dan hier.

Feestje vieren op de kinderboerderij

U kunt uw verjaardagsfeestje, of een ander feest op de Kinderboerderij vieren, ook dat brengt geld in het laatje. Kijk hier voor meer info >>>

Voor reacties: info@kinderboerderijrosorum.nl of gebruik het contactformulier.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Beantwoord de volgende (anti-spam)vraag