Vrijwilligerswerk

U kunt uw tijd investeren in de kinderboerderij, we hebben altijd vrijwilligers nodig. Dat kan op verschillende manieren:

  • We hebben om in het weekend open te zijn mensen nodig die op die dagen de bezoekers willen ontvangen.
  • Er zijn vrijwilligers nodig voor de voerdiensten op zaterdag en zondag.
  • Bij alle grote activiteiten (lentefeest, schaapscheren en nazomerfeest) kunnen we niet zonder vrijwilligers.
  • Op de werkzaterdagen (1 x in maand) gaan we met vrijwilligers klussen uitvoeren waar de medewerkers niet aan toe komen.

Vrijwilliger Onderhoud: Schilderen van de opstallen, timmerwerk (bv. herstelwerkzaamheden op de dierenweide, hekwerken, poorten), onderhoud van de gebouwen, de groenvoorziening en algemeen voorkomende werkzaamheden.

Functie-eisen: Je bent handig

Medewerker Dierverzorging:Voeren, schoonhouden dierverblijven, controle gezondheid van de dieren en algemeen onderhoud van terreinen en opstallen, vegen, harken, snoeien, klein onderhoud.

Functie-eisen: Voorwaarde is dat je affiniteit hebt met dieren en kinderen, nog fijner als je ook een opleiding dierverzorging hebt genoten. Dit is echter geen voorwaarde.

Let op: vrijwilliger worden kan pas vanaf 16 jaar.

Interesse?

Stuur een mailtje met daarin uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en motivatie naar info@kinderboerderijrosorum.nl

Bestuurslid worden

De kinderboerderij is een stichting “Kinderboerderij Rosorum Zevenaar”, bij een stichting hoort een bestuur. Op dit moment zijn er vier bestuursleden: Ans Roelofs (personeel, activiteiten en bouwzaken), Monique Streutgers (penningmeester), Marijke de Both (dieren) en Michael van ‘t Hof (algemeen).

Ieder bestuurslid heeft zoals u ziet een deel van het takenpakket onder zijn of haar hoede. Maar ook hier kunnen nog mensen gebruiken. We missen vooral een voorzitter die goed kan netwerken en organiseren.

Interesse?

Stuur een mailtje met daarin uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en motivatie naar info@kinderboerderijrosorum.nl