Heropeningsfeest bij kinderboerderij Rosorum

Eindelijk kan het weer: een mooi groot feest op de kinderboerderij. In het Pinksterweekeinde van 4 en 5 juni organiseert kinderboerderij Rosorum een groots heropeningsfeest: ‘Feest op Kinderboerderij Rosorum

De openingstijden van dit evenement zijn op zaterdagmiddag van 13.30 tot 16.30 uur en op zondag (1ste Pinksterdag) van 10.30 tot 15.00 uur.
De entree is voor kinderen nog steeds gratis, maar aan volwassenen vragen we € 2,- als bijdrage in de kosten. 

Wat kunnen de bezoekers allemaal verwachten? Dit jaar pakken we groots uit met een draaimolen voor de jongere kinderen en een stormbaan voor de wat oudere kinderen. Ook is een verhalenverteller aanwezig die de kinderen in een spannend of leuk verhaal over de dieren meeneemt. In Vila Flapoor kunnen de kinderen konijntjes en/of cavia’s knuffelen en krijgen ze veel informatie over de verschillende dieren. Er zijn nog veel meer leuke activiteiten, zoals een springkussen, pony rijden, broodjes bakken, knutselen, diverse spelletjes en nog veel meer. Uiteraard zijn er diverse versnaperingen verkrijgbaar op deze gezellige dag.

Bovendien worden op zondagmiddag 5 juni onze 3 damesschapen Alexia, Meike en Fiona geschoren. Dit zal na 12.00 uur plaatsvinden. Dan kun je ook zien wat je met wol kunt doen. Bij de demonstratie wolspinnen kun je zelf ook een draadje proberen te spinnen.

Voor de versnaperingen en een aantal activiteiten vragen wij ook een bijdrage in de kosten. Door middel van stempelkaarten die bij de ingang te koop zijn, zijn de activiteiten en versnaperingen te betalen. Betalen liefst bij voorkeur met pin. 

Om alles in goede banen te leiden, kan de kinderboerderij nog wel wat extra handjes gebruiken. Dus, vind je het leuk om op zaterdag of zondag mee te helpen van deze dag een onvergetelijk feest te maken, meldt je dan zo snel mogelijk aan via de website of per e-mail (info@kinderboerderijrosorum.nl).

Voor meer informatie zie: www.kinderboerderijrosorum.nl. In tegenstelling tot andere jaren is de kinderboerderij 2de Pinksterdag gesloten.