NIEUWSUPDATE 7 juni 2020:

Kinderboerderij Rosorum vanaf 14 juni weer beperkt open

De kinderboerderij heeft ruim drie maanden dicht gezeten, maar vanaf zondag 14 juni zijn bezoekers weer welkom op woensdag t/m zondag tussen 11.00 en 16.30 uur. Op maandag en dinsdag blijven wij voorlopig gesloten. 

Er is hard gewerkt om het terrein in te richten volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent o.a. dat er eenrichtingsverkeer op de kinderboerderij is ingevoerd. De gebouwen zijn gesloten voor publiek en daarom is het niet mogelijk gebruik te maken van de toiletten. De speeltuin en knuffelweide zijn wel open en natuurlijk is een tochtje langs de dierenverblijven gelukkig ook mogelijk.

Reserveren
Belangrijk om te weten is dat er maximaal 25 bezoekers tegelijk op het terrein aanwezig mogen zijn. Daarom hebben wij een reserveringssysteem opgezet. Via www.kinderboerderijrosorum.nl kan een tijdslot van 1,5 uur gereserveerd worden voor een bezoek. Je hebt dan gegarandeerde toegang. Kom je spontaan aan de poort dan ben je welkom als er plaats is. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene naar binnen.

 LINK RESVERINGSYSTEEM:
https://www.supersaas.nl/schedule/KBRosorum/Bezoek_kinderboerderij

Vrijwillige bijdrage
Bezoekt u de kinderboerderij dan vragen wij een vrijwillige bijdrage om de gemaakte kosten en de gemiste inkomsten tijdens de sluiting enigszins op te vangen.

Pinapparaat
De kinderboerderij beschikt sinds kort over een pinapparaat. Mocht u iets willen kopen of een vrijwillige bijdrage/donatie willen geven, dan kunt u in principe alleen nog betalen met pin.

Financieel steunen
Door dat de kinderboerderij heeft moeten sluiten, zijn er inkomsten misgelopen. De kinderboerderij zat al niet zo ruim in haar financiële jasje, maar nu is zij extra gedupeerd. Daarom is er een Doneeractie opgezet. Natuurlijk kan je ook een dier sponsoren. Bedrijven die Rosorum een warm hart toedragen, kunnen: ‘Vriend van de kinderboerderij’ worden. Via deze link Help de kinderboerderij door de corona-crisis heen! is alle informatie te vinden om de kinderboerderij te steunen.

Uiteraard is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen en nadere informatie te vragen.