Op zondag 6 oktober sluit kinderboerderij Rosorum het zomerseizoen feestelijk af. Tussen 14.00 tot 16.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud te beleven. De entree is voor kinderen gratis, maar aan volwassenen vragen we € 1,50 als bijdrage in de kosten.

Er zijn veel leuke activiteiten georganiseerd deze dag. In verband met dierendag staan dit jaar de dieren centraal. Zo is er een knuffelhoek en kunnen kinderen pony rijden of een stukje wandelen met een geitje. De knutselaartjes kunnen met zaadbollen aan de gang voor de wilde vogels in de winter. De Nestkastenvereniging geeft informatie over de verschillende wilde vogels en hun woning en er is een demonstratie ijzersmeden.

Natuurlijk kan er weer lekker gespeeld worden in de speeltuin en de zandbak. Voor de kleinste kleintjes is er sinds kort een babyschommel! Ook zijn er weer allerlei spelletjes te doen en kunnen de kinderen zich uitleven op een springkussen.

Ook de inwendige mens wordt niet vergeten: er zijn er lekkere hapjes en drankjes verkrijgbaar. Voor de activiteiten en versnaperingen kan betaald worden middels een stempelkaart.

LET OP:
​Wegens de opbouw van het evenement is de kinderboerderij op zondag 6 oktober tot 14.00 uur gesloten.