Het zomerseizoen sluiten we feestelijk af op zondag 2 oktober. Kom jij ook? We hebben een heleboel leuke activiteiten, bijna te veel om op te noemen. Je kunt weer ponyrijden, een rondje met de huifkar maken, er zijn weer springkussens en verschillende spelletjes te spelen. Natuurlijk zijn er lekkere hapjes en drankjes, kun je je laten schminken en kun je altijd de dieren een knuffel geven.

Bijzonder: deze keer gaan we ook iets spannends doen. Weet jij wat een uil allemaal eet? Als je nieuwsgierig bent, kom dan zo’n braakbal van een uil uit elkaar pluizen. Zo kun je erachter komen wat de uil gegeten heeft. Misschien komen er ook nog andere spannende dieren.
Ook leuk deze keer is een rommelmarkt voor kinderen. Heb je spulletjes die je niet meer gebruikt of speelgoed waar je niet meer mee speelt en wil je ze verkopen? Geef je dan van te voren even op voor een plekje op de rommelmarkt bij de kinderboerderij. Dat kan via info@kinderboerderijrosorum.nl of telefonisch (0316-529290). De kosten zijn € 2,50.

De entree is voor kinderen gratis, aan volwassenen vragen we € 1,50 als bijdrage in de kosten. Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar.

Oh ja, kinderen kunnen vanaf 12.30 uur hun plekje op de rommelmarkt inrichten. Van 13.00 tot 16.00 uur is publiek van harte welkom.