Schaapscheerderfeest (2e pinksterdag)

/, home, nieuws/Schaapscheerderfeest (2e pinksterdag)

Schaapscheerderfeest (2e pinksterdag)

Op maandag 10 juni, 2e Pinksterdag, zal de schapenkapper weer bij kinderboerderij Rosorum de schapen komen scheren. Tussen 14.00 tot 16.30 uur zijn er allerlei activiteiten voor jong en oud te beleven. De entree voor kinderen is gratis, maar aan volwassenen vragen we € 1,50 als bijdrage in de kosten.

Wie weet wat je allemaal met wol kunt doen? Bij de demonstratie wolspinnen wordt dat uitgelegd en kun de zelf een draadje proberen te spinnen. Ook kun je een kijkje nemen bij de smederij waar gedemonstreerd wordt hoe je ijzer smeedt als het heet is.

Er zijn nog veel meer leuke activiteiten, zoals een springkussen, pony rijden, broodjes bakken, diverse spelletjes en nog veel meer. Uiteraard zijn er diverse versnaperingen verkrijgbaar op deze gezellige dag. Voor de activiteiten en versnaperingen vragen wij ook een kleine bijdrage in de kosten. 

Dus kom 2e Pinksterdag voor een heerlijk dagje uit naar kinderboerderij Rosorum, Methen 2b in Zevenaar. 

​Wegens de opbouw van het evenement is de kinderboerderij op maandag 10 juni tot 14.00 uur gesloten. Zondag 9 juni, 1e pinksterdag, is de kinderboerderij ook gesloten.  

By |25 mei, 2019|agenda, home, nieuws|Comments Off on Schaapscheerderfeest (2e pinksterdag)
Skip to toolbar