[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”826″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Steun Kinderboerderij Rosorum, sponsor een dier!

De dieren op kinderboerderij Rosorum kunnen worden gesponsord. Het bedrag dat de kinderboerderij hiervoor ontvangt is een bijdrage in de verzorging en het voer van de dieren.

Misschien is sponsoren van een dier wel iets voor jou ?

Vaders, moeders, opa en oma’s sponsoren een dier voor hun kind of kleinkind. Kinderen kunnen ook zelf een dier sponsoren (wel eerst overleggen met je ouders!). Je kunt ook eens iemand verrassen met een sponsordier als cadeau.

 • De bijdrage geldt van oktober t/m september.
 • Je ontvangt van ons een sponsorkaart van het dier
 • Jaarlijks ontvang je foto’s en een kort berichtje hoe het met jouw sponsordier gaat. Misschien zelfs wel een vakantiekaartje!

Wij zijn heel blij met ondersteuning van de kinderboerderij, want we hebben nog veel plannen. We doen echt ons best om een mooie en gezellige kinderboerderij te maken, waar jij graag komt kijken naar jouw sponsordier.

Meer weten over diersponsoring?

Wat moet je doen?

Natuurlijk moet je eerst een dier kiezen.

 • Je kunt dan een bezoekje brengen aan de kinderboerderij en daar een dier uitkiezen. De dieren vinden het altijd leuk om bezoek te krijgen.
 • Je kunt ook kennismaken met de dieren op deze website. We hebben foto’s van de dieren geplaatst om ze al een beetje te leren kennen. Kijk maar onder het menu bij dieren.
We nemen daarna contact met je op. En als de deelname definitief is sturen wij je een rekening voor het verschuldigde bedrag.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ja, ik doe mee en sponsor een dier!

[/vc_column_text]

  Naam (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode

  Woonplaats

  Telefoon

  Leeftijd (alleen bij kinderen)

  Uw email (verplicht)

  Waterdieren: bijdrage €15,- per jaar.

  Kleine hoenders: bijdrage €15,- per jaar.

  Duifjes,eenden en wandelende tak: bijdrage €15,- per jaar.  Grote hoenders: bijdrage €20,- per jaar.

  cavia’s en konijnen: bijdrage €20,- per jaar

  Kleine dieren: bijdrage €35,- per jaar.

  [checkbox kleinedieren use_label_element "Dwerggeit (zwart) Wanda" "Dwerggeit (zwart-wit) Lotus" "Dwerggeit (zwart) Zine" " "Nederlandse landgeit (zwart-wit langharig) Kiki" "Nederlandse landgeit (zwart-wit-bruin kortharig) Kim" "Geit Toggenburger Ella" "Geit Toggenburger Emma” “Geit Toggenburger klein Elise"]

  Grote dieren: bijdrage €50,- per jaar.

  [checkbox grotedieren use_label_element “Schaap Veluws Heideschaap wit (vlekje op neus) Fiona" "Schaap Fries melkschaap wit Meike" "Schaap Zwartbles X blauwe Texelaar Lisa" "Schaap blauwe Texelaar Alexia"]

  Opmerkingen

  [vc_empty_space][/vc_column][/vc_row]