De Dieren

Op de kinderboerderij wonen veel verschillende diersoorten, zoals ezels, pony’s, diverse schapen- en geitenrassen, konijnen, cavia’s, kippen, eenden, pauwen en ganzen. Deze dieren zijn terug te vinden onder de subtitels bij het kopje Dieren.

Voor onze kippen hebben we drie nieuwe kippenhokken, ook voor de pauwen hebben we een ruim verblijf en ze hebben allemaal mooie buitenruimtes. Voor de loopeenden is er een nieuwe ren met zwembad! Hier kunnen ze op een luxe manier verblijven, ook als de afschermplicht voor vogels geldt.

De kleine knuffeldieren, zoals cavia’s en konijnen zitten in het knaagdierenverblijf ‘Villa Flapoor’, maar kunnen altijd geaaid worden. De konijnen hebben ook een “buitenspeeltuin”. Deze konijnenweide- is toegankelijk voor kinderen.

Verder lopen er veel dieren in de knuffelweide of in de grote weides. In het voorjaar zijn er altijd veel jonge dieren. Voor de liefhebber is er een pad door de knuffelweide gelegd. Hier loop je dus tussen de geiten en schapen. Ook enkele andere weides zijn toegankelijk, behalve als aangegeven is dat dit niet het geval is.

Het is dus superleuk om een bezoekje aan de kinderboerderij Rosorum te brengen!