Ons Sponsorbord

Echte vrienden, ook wij kunnen niet zonder!

Ieder jaar ontvangen wij vanuit de gemeente Zevenaar een financiële bijdrage. Deze bijdrage dekt echter slechts een deel van onze exploitatie. Daarom is de kinderboerderij voor het grootste gedeelte afhankelijk van sponsorgelden en andere giften om de begroting te kunnen dichten. We zijn dus enorm blij met een ieder die ons (ook financieel) een warm hart toedraagt!

Wil je ‘Vriend van de Kinderboerderij’ worden? Vanaf € 75,- per jaar ben je al ‘Vriend van de Kinderboerderij’ en vermelden wij jou of jouw bedrijf op het overzicht “Vrienden van de kinderboerderij” onder het kopje “Steun ons”.

Ook is het mogelijk om een plekje op het grote sponsorbord van “Vrienden van Kinderboerderij Rosorum” te krijgen. Dit bord staat direct bij de ingang van onze kinderboerderij.
Een vermelding met logo plus max. 2 tekstregels van 200 cm2 groot kost € 100,- per jaar, voor 400 cm2 kost het € 150,- per jaar. Zie de 5 keuzemogelijkheden hieronder bij “Soort vriendschap”.

Wil je meer informatie over ‘Vrienden van de Kinderboerderij’?
Neem dan contact op met het bestuur via bestuur@kinderboerderijrosorum.nl
Let op: het eerste mailtje kan in de spam terechtkomen! 

Wil je een donatie doen?
Dat vinden wij natuurlijk ook heel erg fijn! Via dit formulier kan je een veilige iDeal betaling (vanaf € 5,-) met je eigen bank via Mollie opstarten en een eenmalige donatie doen.

JA! Ik word Vriend van de Kinderboerderij!

Via onderstaand formulier kan je jouw vriendschap snel regelen. Logo en tekst kunnen verzonden worden naar: info@kinderboerderijrosorum.nl

 

Onze vrienden van de Kinderboerderij/Sponsoren