Echte vrienden, ook wij kunnen niet zonder!

Ieder jaar ontvangen wij vanuit de gemeente Zevenaar een financiële bijdrage. Deze bijdrage dekt echter slechts een klein deel van onze exploitatie. Daarom is de kinderboerderij voor het grootste gedeelte afhankelijk van sponsorgelden en andere giften om de begroting te kunnen dichten. We zijn dus enorm blij met een ieder die ons (ook financieel) een warm hart toedraagt!

Wil je graag ‘Vriend van de Kinderboerderij’ worden? Vanaf €75 per jaar ben je al ‘Vriend van de Kinderboerderij’ en vermelden wij jou of jouw bedrijf op onze sponsorpagina en op de voorpagina van onze website.

Ook is het mogelijk om vanaf €100 per jaar een plekje op ons nieuwe sponsorbord te krijgen. Dit sponsorbord staat bij de ingang van de kinderboerderij en hierop kunnen diverse bordjes met logo en maximaal 2 tekstregels in formaat 20x10cm of 20x20cm (kosten €150 per jaar) worden neergehangen van onze ‘Vrienden’.

Wil je meer informatie over ‘Vrienden van de Kinderboerderij’? Neem dan contact op met het bestuur via kinderboerderijzevenaar@gmail.com

Wil je een donatie doen? Dat vinden wij natuurlijk ook heel erg fijn! Via dit formulier kan je een veilige iDeal betaling (vanaf €5,00) met je eigen bank via Mollie opstarten en een eenmalige donatie doen.

JA! Ik word Vriend van de Kinderboerderij!

Via onderstaand formulier kan je jouw vriendschap snel regelen. Logo en tekst kunnen verzonden worden naar: info@kinderboerderijrosorum.nl