Steun de kinderboerderij!

De Kinderboerderij kan niet bestaan zonder de steun van een ieder die ons een warm hart toedraagt en dat kan op heel veel verschillende manieren.  Dat kan een financiële bijdrage zijn, maar wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden.

Ieder jaar ontvangen wij vanuit de gemeente Zevenaar een financiële bijdrage. Deze bijdrage dekt echter slechts een klein deel van onze exploitatie. Daarom is de kinderboerderij voor het grootste gedeelte afhankelijk van sponsorgelden en andere giften om de begroting te kunnen dichten.

De vrijwilligers en de bestuursleden zijn onbezoldigd en krijgen dus geen vergoeding voor het werk dat ze voor de kinderboerderij doen.

We zijn dus enorm blij met een ieder die ons (ook financieel) een warm hart toedraagt!

We zetten de verschillende manieren waarop je ons financieel kunt steunen hieronder op een rij:

Eenmalige donatie

Je kunt een eenmalige donatie doen of jaarlijks een bedrag overmaken op NL02RABO0327970987 o.v.v. donatie kinderboerderij.

Een eenmalige donatie kan je eenvoudig en veilig met iDeal doen via onderstaand formulier.Wordt Vriend van de Kinderboerderij

Wil je graag ‘Vriend van de Kinderboerderij’ worden? Vanaf €75 per jaar ben je al ‘Vriend van de Kinderboerderij’ en vermelden wij jou of jouw bedrijf op onze sponsorpagina en op de voorpagina van onze website.

Ook is het mogelijk om vanaf €100 per jaar een plekje op ons nieuwe sponsorbord te krijgen. Dit sponsorbord staat bij de ingang van de kinderboerderij en hierop kunnen diverse bordjes met logo en maximaal 2 tekstregels in formaat 20x10cm of 20x20cm (kosten €150 per jaar) worden neergehangen van onze ‘Vrienden’.
https://www.kinderboerderijrosorum.nl/vrienden-van-de-kinderboerderij/

Sponsor een dier/dier(en)

Je kunt een dier sponsoren: de sponsorbedragen zijn afhankelijk van welk dier je kiest. Kies je sponsordier via onderstaande link of neem een kijkje op de kinderboerderij om te kijken welk dier je wilt sponsoren.
https://www.kinderboerderijrosorum.nl/sponsor-een-dier/

Donatie op de kinderboerderij

Natuurlijk is het ook mogelijk om na je bezoek aan de kinderboerderij een donatie te geven aan de kinderboerderij. Op de kinderboerderij hangt een brievenbus was je je geld kunt doneren. Ook bij de horecaverkooppunt staat een donatiebus.

Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar: info@kinderboerderijrosorum.nl