[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Steun de kinderboerderij!

De Kinderboerderij kan niet bestaan zonder de steun van een ieder die ons een warm hart toedraagt en dat kan op heel veel verschillende manieren.  Dat kan een financiële bijdrage zijn, maar wij zijn ook altijd op zoek naar vrijwilligers en bestuursleden.

Ieder jaar ontvangen wij vanuit de gemeente Zevenaar een financiële bijdrage. Deze bijdrage dekt echter slechts een klein deel van onze exploitatie. Daarom is de kinderboerderij voor het grootste gedeelte afhankelijk van sponsorgelden en andere giften om de begroting te kunnen dichten.

De vrijwilligers en de bestuursleden zijn onbezoldigd en krijgen dus geen vergoeding voor het werk dat ze voor de kinderboerderij doen.

We zijn dus enorm blij met een ieder die ons (ook financieel) een warm hart toedraagt!

We zetten de verschillende manieren waarop je ons financieel kunt steunen hieronder op een rij:[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Eenmalige donatie

Je kunt een eenmalige donatie doen of jaarlijks een bedrag overmaken op NL02RABO0327970987 o.v.v. donatie kinderboerderij.

Een eenmalige donatie kan je eenvoudig en veilig met iDeal doen via onderstaand formulier.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Wordt Vriend van de Kinderboerderij

Wil je graag ‘Vriend van de Kinderboerderij’ worden? Vanaf €75 per jaar ben je al ‘Vriend van de Kinderboerderij’ en vermelden wij jou of jouw bedrijf op onze sponsorpagina en op de voorpagina van onze website.

Ook is het mogelijk om vanaf €100 per jaar een plekje op ons nieuwe sponsorbord te krijgen. Dit sponsorbord staat bij de ingang van de kinderboerderij en hierop kunnen diverse bordjes met logo en maximaal 2 tekstregels in formaat 20x10cm of 20x20cm (kosten €150 per jaar) worden neergehangen van onze ‘Vrienden’.

Meer info >

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Via SupportActie

supportactielogo Je kunt deelnemen aan onze supportactie: dat is een loterij waarbij het grootste deel van de opbrengst naar de kinderboerderij gaat.
Klik hier voor meer info >

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Sponsor een dier

Je kunt een dier sponsoren: de sponsorbedragen zijn afhankelijk van welk dier je kiest.

Meer info >

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Voor vragen en meer informatie kun je mailen naar: info@kinderboerderijrosorum.nl