Vrijwilligers van kinderboerderij Rosorum collecteren van 8 t/m 13 maart 2021 voor Jantje Beton. Het mooie is dat de helft van de opbrengst die de collectanten in Zevenaar ophalen voor de kinderboerderij is.

Eén op de drie kinderen speelt bijna nooit buiten. Voor kinderen met een beperking is het vaak onmogelijk. En steeds meer kinderen kunnen niet naar een club of vereniging. Spelen is belangrijk! Jantje Beton bevordert het vrije buitenspelen van kinderen. Ook op de kinderboerderij is een mooie speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Helaas is de kinderboerderij vanwege de Lockdown nu niet open en vallen ook daar veel inkomsten weg. Deze collecte is dus ook voor de kinderboerderij van groot belang om de eindjes aan elkaar te kunnen knopen

Digitale collectebus
In deze tijd hebben steeds minder mensen nog kleingeld in huis, maar gelukkig bestaat er tegenwoordig ook de digitale collectebus van de kinderboerderij.

Via de link www.jantjebeton.digicollect.nl/kinderboerderij-rosorum op de site van Jantje Beton, is het mogelijk een bijdrage over te maken.

Dus als u de collectant heeft gemist of u heeft geen kleingeld in huis, is er toch een mogelijkheid om deze goede doelen financieel te steunen.
De kinderboerderij rekent op uw steun.
 
Scan onderstaande QR-code en kom direct op de doneerpagina van Jantje Beton terecht.