Met een groot feest zwaait kinderboerderij Rosorum op zondag 8 oktober de zomer van 2023 uit. Van 11.00 tot 16.00 uur zijn er allerlei activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

De entree voor kinderen is gratis, volwassenen betalen € 2,- per persoon.

Er zijn weer diverse spelletjes uitgezet, je kunt broodjes bakken en wil je meer avontuur dan kun je op ons hele grote springkussen. Natuurlijk zijn de pony’s Spirit en Femke van de partij voor een ritje op de kinderboerderij. In Villa Flapoor is een knuffelhoek ingericht waar kinderen contact kunnen maken met konijnen en cavia’s en misschien wil je de geiten wel knuffelen.

Wil je gewoon lekker uitrusten, dan kun je terecht op ons horecaplein, waar diverse hapjes, snacks, popcorn en drankjes verkrijgbaar zijn. Hier kun je pinnen of betalen met de stempelkaart, die te koop is bij de ingang.

De entree voor kinderen is gratis, maar wil je meedoen aan een activiteit, dan vragen we daar een kleine bijdrage voor en kun je de stempelkaart gebruiken om te betalen. Er is een pinapparaat aanwezig op de kinderboerderij.

Sparen voor nieuwe speeltoestellen
De speeltoestellen in onze speeltuin zijn aan vervanging toe en de aanschaf van nieuwe toestellen is een kostbare zaak. Daarom gaan we sparen voor nieuwe toestellen. Bij de entree staat een bus waarin u een donatie kunt doen. Daarnaast gaan wij op zoek naar sponsoren en organisaties die willen helpen met sparen. Wilt u ons sponsoren en/of weet u een organisatie die ons kan helpen, dan horen wij dat graag van u. U kunt dan een mailtje sturen naar info@kinderboerderijrosorum.nl

Vanwege de opbouw van het evenement is de kinderboerderij op zondag 8 oktober tot 11.00 uur gesloten.

Je vindt de kinderboerderij aan de Methen 2b in Zevenaar. ​
Meer informatie is te vinden op www.kinderboerderijrosorum.nl